İçeriğe geç

Mars Retrosu Hangi Burçları Etkileyecek

Mars retrosu 2024 hangi burç?

Astrolojide mücadelenin simgesi olan Mars, yeniliklerin öncüsü olarak bilinen Kova burcuna geçiyor. Kova burcunun marjinal ruhunu kucaklayacak mücadele gezegeni; aksiyon, adrenalin ve dinamizmin etkisi altında olmamızı sağlıyor.

Mars retrosu hangi burçta?

8 Aralık 2024 – 23 Şubat 2025 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve Aslan burcunda başlayıp Yengeç burcunda sona erecek! MERKÜR RETROSU: 3 Nisan 2024 – 24 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında Koç burcunda!

Mars hangi burçta yücelir?

Ancak, Boğa ve Terazi’deki Mars hasarlı bir konumdadır ve hedeflere ulaşmada ve harekete geçmede zorluklara neden olabilir. Oğlak burcuna yerleştirilen bir Mars yüce konumundadır ve kişinin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olur.

Mars retrosunda ne olur?

Olgunlaştıkça, Mars Retrosu ile doğan insanlar kendilerini farklı ve daha güçlü şekillerde nasıl ifade edeceklerini keşfederler ve belki de daha sıra dışı ama etkili alanlarda canlılıklarını etkili bir şekilde gösterebilirler. Birlikte çalışmaktansa tek başlarına çalışmayı ve mücadele etmeyi tercih ederler.

Merkür retrosu kimleri etkiler 2024?

Bütünsel Astrolog Duygu Demir diyor ki: Öncelikle Merkür’ün ne olduğunu ve ne işe yaradığını hatırlayalım: … 5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burcunda gerçekleşecek olan Merkür gerilemesinde şunlar yaşanacak: … En çok etkilenecek burçlar: Başak, Balık, İkizler, Yay. … En çok etkilenecek burçlar: Aslan, Kova, Boğa, Akrep Daha fazla makale…•6 Ağustos 2024

2024 hangi burcun yılı olacak?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Doğum haritasında Mars Retro nasıl anlaşılır?

Burcunuzdaki bir gezegenin yanında (R) işareti varsa, o gezegen geri harekettedir.

Bir sonraki Mars retrosu ne zaman?

Marş; Cesaretimizi, mücadelemizi ve azmimizi temsil eder. Mars Retrosu 6 Aralık 2024 ile 6 Şubat 2025 tarihleri ​​arasında gerçekleşecektir.

Merkür retrosu nelere sebep olur?

Merkür Retrosu ve Etkileri Astrolojide önemli ve büyük etkileri olan Merkür retrosu, iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunları tam anlamıyla ortaya çıkarır. Aşırı tepkiler, tartışmalar, kızgınlıklar ve ilgisizlik şikayetleri ortaya çıktığında, iletişim kopuklukları ve gerginlikler ortaya çıkar.

Mars hangi evin yöneticisi?

Bir tur yaklaşık 22 ay sürer. Her burçta yaklaşık 45 gün kalır; Koç ve Akrep burcunun yöneticisi olan Mars, 1. ve 8. evleri yönetir. Her iki yılda bir geri giden Mars’ın gerileme dönemi 80 gündür. Jüpiter: Şans gezegeni…

Merkür hangi evde güçlü?

2. EVDEKİ MERKÜR: Özellikle 2. evde güçlü olan Merkür, kişinin iletişim temelli işlerden para kazanacağını gösteriyor.

Satürn hangi evde zararlı?

* Satürn’ün en iyi arkadaşları Merkür ve Venüs’tür. Dispozitor horoskopta iyi bir konumdaysa Satürn Terazi, Boğa, İkizler ve Başak’ta iyi sonuçlar verir. * Ancak Satürn Koç burcunda herhangi bir yerde son derece kötüdür, bu ev çok fazla hasara yol açacaktır. Mars veya Güneş işlev görmüyorsa Satürn burada size son derece iyi sonuçlar verecektir. 4 Ekim 2019* Satürn’ün en iyi arkadaşı Merkür ve Venüs’tür. Dispozitor horoskopta iyi bir konumdaysa Satürn Terazi, Boğa, İkizler ve Başak’ta iyi sonuçlar verir. * Ancak Satürn Koç burcunda nerede olursa olsun son derece kötüdür, bu ev çok fazla hasara yol açacaktır, Mars veya Güneş işlev görmüyorsa Satürn burada size son derece iyi sonuçlar verecektir.

Şu an hangi gezegen retroda 2024?

Merkür, 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında geri harekette olacak. İletişim, ulaşım ve teknolojiyi temsil eden Merkür, değişken toprak burcu Başak ve sabit ateş burcu Aslan’da geri harekette olacak.

Mars bir burçta ne kadar süre kalır?

🛑 Mars bir burçta ortalama 50 gün kalır.

Mars İkizler burcuna ne zaman geçecek?

Mars’ın İkizler Yönü hangi kurumları gündeme getirecek? 20 Temmuz’un son saatlerinde İkizler’e geçen Mars, Plüton’u derece derece karşılayacak. Bu, despot politikacıların toplumun birçok kesiminden sert boykotlarla karşılaşacağını gösteriyor.

2024 ay tutulması hangi burçta?

Ay tutulması ne zaman gerçekleşecek? 18 Eylül 2024’te Türkiye saatiyle 05:00’te.

Mars bir burçta ne kadar kalır?

Retrosu yaklaşık 40-42 gün süren Venüs, her 1,5 yılda bir retro yapar. Mars: Tutku ve savaş gezegeni… Bir turu yaklaşık 22 ay sürer. Her burçta yaklaşık 45 gün kalır; Koç ve Akrep burcunun yöneticisi olan Mars, 1. ve 8. evleri yönetir.

Mars burcu neyi etkiler?

Astrolojide Mars, enerjimizi nereden aldığımızı ve onu nasıl dışarı verip kullandığımızı gösterir. Mars, çaba, iş ve savaş alanımızdır. Çabalarımızın kaynağını ve ödülünü gösterir. Mars, etrafımızdaki erkek gücüdür, ayrıca tanıştığımız erkekleri ve onların savaşma biçimlerini gösterir.

Merkür retrosunda ne yapılmaz?

Merkür gerilemesi sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Akıntı Olduktan Kaç Gün Sonra Yumurtlama Olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir