İçeriğe geç

Akyakada Pazar Hangi Gün Kuruluyor

Akyakanin pazarı hangi gün?

Küçük bir sahil kasabası olan Akyaka’da alışveriş yapılacak çok fazla dükkan bulunmuyor. Alışveriş genellikle her Çarşamba kurulan Akyaka Pazarı’nda yapılıyor.

Muğla ilçeleri pazarları hangi gün?

Pazar yerleriPazartesi. Attic. (Sebze-meyve pazarı) İslami evler. … Salı Bodrum. (Duhafiye) Dereköy. … Çarşamba. Akçaalan. (Sebze-meyve pazarı) Bodrum. … Perşembe. Akyarlar. (Sebze-meyve pazarı) Bitez. … Cuma. Kiler. (Sebze ve meyveler) Geriş … Cumartesi. Muskebi. (Üretici pazarı-TARKO) Turgutreis. … Pazar. Bitez. (İkinci el pazarı)

Ula pazarı hangi gün?

Dolap kapakları ve tavan işçiliği her zaman oyulmuş ve dekore edilmiştir. Eğer mümkünse, Cuma günü Ula’yı ziyaret edin. Cuma günü Ula’nın pazarıdır.

Akbük’te hangi gün pazar kuruluyor?

Mahalle pazarlarımızla ilgili değişiklik duyurusu 📢 Salı günü açılan Akbük Pazarı, Kurban Bayramı nedeniyle pazartesi gününe ertelenmiştir.

Köyceğiz pazarı hangi gün?

23-24 Mart 2024 tarihlerinde Köyceğiz’de ikinci el pazarı kurulacak ♥️💙 🎥 @mutlugezenti sayfamıza bekliyoruz 🙈⭐♥️🎥 Yerel üreticileri desteklemek amacıyla her ayın son pazar günü açık olan bu pazar, birçok yeni ve ikinci el eşyayı satıp alabilmenize olanak sağlıyor. Çok büyük bir pazar.

Akyaka kışın nasıl?

Gün boyu denizden karaya doğru serin bir rüzgar esiyor. Ilık iklimiyle Akyaka, Ekim sonu ile Nisan başı arasındaki kış aylarında bile gerçek bir cennet. Güneşli kış aylarında sıcaklık 20 °C’nin altına düşmüyor. Yılın 200-250 günü, yaz ve kış, güneşli.

Marmaris İçmeler Pazarı hangi gün?

Semt PazarlarıMEVKİGÜNÜBeldibiPazarİçmelerÇarşambaTurunçPazartesiDeğirmenyanıPazar9 satır daha

Datça’nın pazarı hangi gün?

Datça Sokak Pazarı, yerel halkın ve ziyaretçilerin taze ürünler bulabileceği harika bir yerdir. Her cumartesi düzenlenen pazar, taze sebzeler, meyveler, otlar ve yerel lezzetlerle doludur.

Muğla Köyceğiz ikinci el pazarı ne zaman?

Her ayın son Pazar günü gerçekleşir #secondel #köyceğiz #dalyan #ortaca #dalaman #fethiye #marmaris #muğla #market…

Muğla Selimiye pazarı hangi gün?

İlçemizde kurulan pazarların günlerinde düzenleme yapıldı. Milas Belediyesi son normalleşme kararları doğrultusunda ilçemizde kurulan pazarların günlerinde yeni düzenlemeler yaptı. Cumartesi: Mahalle Pazarı, Selimiye Pazarı ve Dörtyol Pazarı cumartesi günleri kurulmaktadır.

Fethiye’de pazar hangi gün?

Salı pazarını ziyaret etmek Fethiye tatiliniz için olmazsa olmazdır. Bu pazarda Fethiye’den taze meyve ve sebzeler, el yapımı hediyelik eşyalar, taze yapılmış krepler ve sandviçler, çok ucuz tekstil ürünleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Ünlü Fethiye Doğa Pazarı’na gidiyoruz.

Akyaka hangi ilçeye bağlıdır?

Akyaka, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı güzel bir sahil kasabasıdır. Akyaka, Marmaris ile Muğla’nın tam ortasında yer alır ve ziyaretçilerine el değmemiş doğasıyla muhteşem bir tatil vaat eder.

Didim’de pazar hangi gün?

Didim’de haftada üç gün pazar kurulmaktadır: Çarşamba pazarı Yenima Salonu’nda, Cuma pazarı Çamlık semtinde Esentepe Camii yanında ve Cumartesi pazarı yine Yeni semtte kurulmaktadır.

Muğla semt pazarı hangi gün?

MarktplatzanfrageMarktnameTypGründungstageSalavatlı-MarktNachbarschaftsmarktMonSultanhisar-MarktBezirksmarktFreitagFREITAGSMARKTNachbarschaftsmarktFREITAGSAMSTAGSMARKTBezirksmarktSa47 weitere Zeilen

Kuşadası pazarları hangi gün?

Salı ve cuma günleri kurulan pazarı ziyaret etmeyi unutmayın.

Marmaris pazarı hangi gün?

Marmaris’in en büyük pazarı perşembe günleridir; perşembe pazarı Kemeraltı semtindeki pazar meydanında kurulur. Söz konusu pazar pazar günleri de kurulmaktadır.

Akyakanın suyu soğuk mu?

Kış aylarında Akyaka’da iklim sıcak ve yağışlıdır. Hava sıcaklığı genellikle 10 ila 15 °C arasındadır ve donma noktasının altındaki sıcaklıklar çok nadirdir. Deniz suyu soğuktur ve genellikle 15 ila 17 °C arasında değişir.

Aksu pazarı ne zaman?

Aksu Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı Fettahlı Mahalle Pazarı hizmete açıldı. Açılışa Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen, Mahalle Muhtarı Ahmet Kaya ve vatandaşlar katıldı. Perşembe günleri kurulan pazar, dualarla açıldı.

Akyaka Eylül’de denize girilir mi?

Ege Bölgesi’nin en popüler tatil beldelerinden biri: Akyaka Akyaka, muhteşem doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok uğrak yerlerinden biridir. Doğa ve denizin mükemmel bir şekilde buluştuğu Akyaka’da, denizin en güzel olduğu aylardan biri de Eylül ayıdır. Yüzme imkanı sunan birçok koy ve plaj bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Sarışın Escort